Automaalaamo

Suoritamme maalaus- ja korikorjaustyöt vuosikymmenien kokemuksella ja pyrimme aina kertomaan asiakkaalle korjauksen työvaiheista kattavasti.

Automaalaukset Helsinki & Vantaa

Peltikorjaamo Parviainen suorittaa automaalaukset Helsingissä ja Vantaalla luotettavasti ja ammattitaidolla. Saat arvion 24 tunnissa, kun lähetät kuvat puhelimella tästä.

Käytämme auton maalauksessa vain kaikkein korkealaatuisimpia maaleja ja suoritamme työn pikkutarkasti pohjatöistä viimeistelyvaiheeseen. Maalivalikoimassamme on myös täysin merkkikohtaisia värejä, jolla saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos. Kun tuot auton korikorjaukseen, kannattaa samalla kysyä mahdollisia muita korjaustöitä, jotka voimme suorittaa maalaustyön yhteydessä.

Suoritamme maalaus- ja korikorjaustyöt vuosikymmenien kokemuksella ja pyrimme aina kertomaan asiakkaalle korjauksen työvaiheista kattavasti. Otamme aina asiakkaamme ajan kanssa vastaan ja siksi asiakaspalautteemme on ollut vuosien saatossa todella positiivista ja se on tullut suoraan tyytyväisen asiakkaan suusta. Asiakastyytyväisyys onkin meille erittäin tärkeää.

Olemme yhteistyökumppaneita vakuutusyhtiöiden kanssa, joten teemme paljon automaalaus- ja kolarikorjaustöitä vakuutusyhtiöille. Voit siis tuoda autosi luottavaisin mielin meidän hoidettavaksi.

Automaalien myynti yksityisille ja yrityksille

Jos tarvitset automerkkikohtaisia maaleja, esim. ruisku- tai spraymaaleina, ota yhteyttä niin saat meiltä tarvitsemasi maalit (autosi väriin sävytettynä), lakat ja tarvikkeet.

Myös vaativat peltikorjaukset -ja maalaukset onnistuvat automaalaamossamme.

Teemme myös muita maalaustöitä.

Olemme J. Rinta-Joupin valtuuttama
KORIKORJAAMO - MAALAAMO
Ford ja KIA -merkkisten autojen korikorjaus ja maalaus ammattitaidolla.

j rintajouppi

24h Päivystys

Jos tarvitset apua tien päällä nopeasti, soita yhteistyökumppanillemme Hinausautokeskukselle

0800 122 833

Asiakasetu

Tuodessasi auton vauriokorjaukseen tai muuhun palveluun, jonka arvo on yli 300€, saat sijaisauton käyttöösi veloituksetta.

Lue lisää

Varaa aika

Jätä ajanvarauspyyntö, niin olemme Sinuun mahdollisimman pian yhteydessä korjausajan tai muun asian sopimiseksi.

Varaa aika