Tuulilasit

Käytämme ensiluokkaisia Pilkington tuulilaseja. Teemme vain tuulilasin vaihtoja.

Tuulilasin vaihdot Helsinki & Vantaa

Peltikorjaamo Parviainen suorittaa tuulilasien vaihdot Helsingissä ja Vantaalla aina luotettavasti sekä ammattitaidolla. Käytämme laadukkaita Pilkington autolaseja. Saat arvion kustannuksista 24 tunnissa, kun lähetät kuvat puhelimella tästä.

pilkington sertifioituHuonokuntoinen tuulilasi on turvallisuusriski, koska sen kestävyys ei vastaa enää ehjää tuulilasia. Etenkin näkökentän tielle osuvat säröt ja kiveniskut saattavat aiheuttaa ongelmallisia näköesteitä. Tuulilasi tulisikin vaihtaa uuteen, jos vaurio on kiveniskemää suurempi, tai se sijaitsee lähellä tuulilasin reunaa. Tuulilasin vaihto kannattaakin teettää mielummin riittävän ajoissa, kuin liian myöhään.

Jos sinulla on tuulilasin vaihto edessä, soita tai varaa aika! Vaihdamme rikkoutuneen tuulilasin juurin sinun autoosi sopimaan.

Tuulilasin vaihtoon tuodessa kannattaa muistaa kertoa kaikki tuulilasin toiminnot, kuten mahdollinen lämmitys, sadetunnistin, yläosan aurinkotummennus ym.

 

 

24h Päivystys

Jos tarvitset apua tien päällä nopeasti, soita yhteistyökumppanillemme Hinausautokeskukselle

0800 122 833

Asiakasetu

Tuodessasi auton vauriokorjaukseen tai muuhun palveluun, jonka arvo on yli 300€, saat sijaisauton käyttöösi veloituksetta.

Lue lisää